16 Şubat 2019 Cumartesi 12:36
Ağrı'da 2500 Kişinin Gireceği Umre Ödüllü Siyer Sınavı Heyecanı

Peygamber Sevdalıları vakfı 17 Şubat Pazar günü Türkiye geneli Umre Ödüllü Siyer Sınavı Yapacak.

Ağrı’da 3 okulda yapılacak sınava 2500 kişi başvurdu.Türkiye geneli yapılacak yarışmada ilk 5’e giren katılımcılar, umre gezisi ile ödüllendirilecek.

Peygamber Sevdalıları vakfının düzenleyeceği Peygamber Efendimize olan sevgimizi, ona olan sadakatimizi göstermek ve Peygamber efendimizin hayatını hem okumak ve hem okutmak için yarın onu oku onu yaşa temalı siyer sınavı yapılacak.

Ağrı’da saat 11:00 da yapılacak sınava 1. Kategoriler Ağrı İmam Hatip ortaokulu 2. kategoriler Alpaslan ortaokulu 3 ve 4. Kategoride sınava gireceklerde Şeyh Edabali ilkokulunda sınava girecekler.

İlk 5’e giren yarışmacılar umre gezisi ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmaya katılacak ilk 2000 kişi yede çeşitli hediyeler verilecektir.

Peygamber sevdalıları vakfı yetkilileri yarın sınava katılacak katılımcıların yanlarında Sınav giriş kağıdı Kimlik Kalem silgi ve su getirmeleri gerektiğini dile getirerek tüm yarışmacılara başarılar dilediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.