22 Kasım 2019 Cuma 23:40
Ağrı'da ​Ambulans ile otomobil çarpıştı: Bir ölü 9 yaralı

Hasta taşıyan ambulans otomobille çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Ağrı'da bir otomobil ile ambulansın çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybederken 9 kişi ise yaralandı.


Kaza Yüzüncü Yıl Mahallesi Küpkıran Köprüsü Kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Taşlıçay ilçesi istikametinden tedavi için Erzurum'a doğru giden Nihat Kaplan yönetimindeki 04 AB 703 plakalı ambulans ile Hamur ilçesi istikametine giden plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile ambulans yan yattı. Ambulansta bulunan ve hastaneye götürülen Emine Adıgüzel isimli hasta olay yerinde hayatını kaybederken Nihat Kaplan, Rabia Aktürk, Eyüp Tutal, Uğur Demirkol, Yusuf Aydın, İsmail Kılıç, Habip Aydemir, Ferhat Doğan, Muhammed Akif Adıgüzel ise çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaralılar, Ağrı Devlet Hastanesine kardırılarak tedavi altına alındı.  

Tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, kazaya karışan araçlardan dolayı Dörtyol Kavşağı trafiğe kapandı.

Araçlar vinç yardımı ile yoldan çekilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı. 

Son Güncelleme: 23.11.2019 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Kocabay 2019-11-23 10:01:19

Çok sorumsuz vurdumduymaz milletimiz var.otomobil yol vermiş olsa ölen olmayacaktı. Otomobil sürücüsüne ciddi ceza ve hapis cezası verilmeli. Ama herşeyden önce anlayışlı olmak. Anlayış ise ağrıda yok.

Avatar
Fffff 2019-11-23 17:30:58

Ne kadar salakca bir yorum kazayi bile bilmeden gormeden neden otomobil soforune saydiriyorsun ambulans siren sesi olmadan kirmizi ışıkta geciyor hatali ambulans şoförü

Avatar
Ömer sancak 2019-11-26 21:21:05

Öncelikle çok geçmiş olsun vefat edenin aylesine başsağlığı diliyorum ben alti yıl hamur özel idaresinde görev yaptım nihat ab iyi çok iyi tanıtım malesef bay onundur kural tanimazkardesim bende izmir de iki gün önce ambulans şoförü bayan hemşireler.hakinda dava açtım çünkü Allah korkusu yok hasta mi almadan gittiler nerde sağlık bakanı ehliyeti kasaptan alan ambulans şoförü yok oyleee bir dava sınav yapcan yazık insanlara