06 Aralık 2017 Çarşamba 23:49
Ağrı'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime 1 Gün ara verildi

Ağrı'da dün gece saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle yarın (07.12.2017) Perşembe günü okullara bir gün kar tatili verildi.

Merkez İlçe, Diyadin, Taşlıçay ve Hamur ilçelerinde taşımalı eğitim ve köy okullarında 7 Aralık 2017 Perşembe günü eğitime 1 gün ara verildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve kötü hava koşulları nedeniyle ilimizde Merkez ilçe, Hamur, Taşlıay ve Diyadin'de köy okulları ile taşımalı eğitim yapan İlk ve Ortaokullarda, Liselerde 7 Aralık Perşembe günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.

İlimizde bunların dışında kalan (Ağrı il merkezi, Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçe merkezleri ile Patnos, Tutak, Eleşkirt ve Doğubayazıt ilçelerinin tamamında) tüm okullarda eğitim öğretime normal olarak devam edilecektir.." denildi.

Son Güncelleme: 07.12.2017 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.