14 Mayıs 2020 Perşembe 22:24
Ağrı'da Koronavirüs Kapsamında Parklar Dezenfekte Edildi!

Ağrı Belediyesi, salgın hastalık tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve normalleşme planına göre haftada bir gün 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle dışarı çıkabilecek olan 0-14 yaş grubu çocuklar için kent merkezi içerisinde bulunan parklarda dezenfektasyon işlemi yaptı.

Özel olarak oluşturulan ekipler tarafından, il merkezindeki parklar, oyun grupları ve bankların özel solüsyonlarla dezenfekte edildiğini belirten Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Ağrı Belediyesi olarak Coronavirus salgınına karşı tüm tedbirleri uyguluyoruz. Parklarımıza her hafta dezenfekte işlemini gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi Coronavirus'e karşı korumak amacıyla ekiplerimiz parklarda çalışmalara başladı. Tüm parklar, ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlikle dezenfekte ediliyor." dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.