09 Eylül 2025 Salı 15:16
Ağrı Hayvan Borsası Yarın Yeniden Açılıyor

AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, uzun süredir kapalı olan Ağrı Hayvan Borsası’nın yarından itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Başkan Yıldız, hayvan borsasının tekrar faaliyete geçmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"İlimiz hayvancılığı açısından büyük önem taşıyan Hayvan Borsası’nın kapalı olması, üreticilerimizi ve besicilerimizi uzun süredir zor durumda bırakıyordu. Bu sorunun çözülmesi için ilgili kurumlarla sürekli görüşmelerimizi sürdürdük. Çok şükür, girişimlerimiz sonuç verdi ve yarın itibariyle Hayvan Borsamız yeniden hizmet vermeye başlıyor."

Yıldız, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara bu gelişmenin hayırlı olmasını dileyerek, "Bu adım, hem ilimizde hayvancılığın canlanmasına katkı sağlayacak hem de üreticimizin emeğini daha değerli hale getirecektir. Tüm hemşerilerimize hayırlı, bereketli olsun." dedi.

Başkan Yıldız ayrıca, süreç boyunca desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve yetkililere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
AğrıHayvan Borsası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.