28 Ağustos 2017 Pazartesi 18:36
AİÇÜ Öğrencilerinden Büyük Başarı!

Yaz Spor Oyunlarında atletizm branşında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Sebahattin YILDIRIMCI ve Vedat GÜNEN’in de yer aldığı Erkek Atletizm Milli Takımımız Japonya ve Güney Afrika Cumhuriyeti Milli Takımları Ardından üçüncülüğü elde ederek tarihi bir başarıya imza attı.

Şampiyonaya BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM ile Antrenör Şirin GÖNEN rehberliğinde hazırlanan ve yarı maraton erkekler 21 bin 95 metre yarışında onunculukla tamamlayarak Milli takım adına en iyi dereceyi yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi BESYO öğrencisi Sebahattin YILDIRIMCI “ Ülkemizi temsilen katıldığımız yarışmaya hazırlık sürecinde destek ve tecrübelerinden faydalandığım hocam Metin BAYRAM, Antrenörüm Şirin GÖNEN Teşekkür ederken maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Yüksekokul Müdürü Gökhan BAYRAKTAR’a, IC Vakfı Müdürü Meral DİNÇER hanımefendiye ve Rektörümüz Abdulhalik KARABULUT’a teşekkür ederim” dedi.

 

-aicu-ogrencilerinden-buyuk-basari!.jpg-aicu-ogrencilerinden-buyuk-basari!-001.jpg-aicu-ogrencilerinden-buyuk-basari!-002.jpg-aicu-ogrencilerinden-buyuk-basari!-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.