26 Ocak 2021 Salı 21:24
Ak Parti Ağrı İl Kongresi İptal Edildi

Bugün siyaset kulislerine düşen Ağrı Ak Parti Kongresinin iptal edileceği haberi sonrası teşkilatların sosyal medya hesapları sessizliğe büründü.

Daha önce Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Kongresi de iptal edilmiş ve ardından Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül aday olmayacağını açıklamamıştı.

Yarın Saat 12:00 da gerçekleştirileceği ilan edilen Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresinin iptal edildiği bilgisi partili isimlercede teyit edildi.

Abbas Aydın'ın tek aday olarak katılacağı kongrenin Ağrı Kapalı Spor Salonunda yarın saat 12:00 da gerçekleştirileceği ilan edilmişti.

İptal kararının ardından Ak Partide yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken İl Başkanı Abbas Aydın'ın tekrar aday olup olmayacağıda en çok sorulan sotulardan biri olarak gündemde yerini koruyor.

Tüm bu gelişmeler ışığında Ağrı Ak Partinin ilde köklü bir değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Mevcut İl Başkanı Av. Abbas Aydın'a yakın çevreler Ağrı Ak Partide 17 Şubat'ta gerçekleştirilmesine kesin gözü ile bakılan konrede Abbas Aydın'ın tek aday olacağını ifade ederken parti içindeki güç dengelerininde desteklediği adayların varlığından bahsetmek mümkün görünüyor.

Bugün alınan kongre iptal kararı Ağrı Ak Partide neler oluyor sorusunu akıllara getirdi. Detaylar geldikçe siz değerli takipçilerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Son Güncelleme: 28.01.2021 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
il kongresi 2021-01-26 22:16:47

merkez ilçe kongresinde savcı sayan kamuoyu yoklamalarında başka birinin zikredildiğini ama il yönetimi tarafından bu kişinin genel merkeze bildirilmediğini ima etmişti. eğer gerçekse savcı sayan mertçe davranıp bu kişinin kim olduğunu açıklamalıdır.

Avatar
Cezmi Aydemir 2021-01-27 09:55:09

Abbas beyi görevden almışlar. Yeni başkan Özmenler, Taştanlar ve Özgüllere yakın ailedir. Hayırlı olsun..

Avatar
Merhaba 2021-01-27 16:46:59

Bence savcı başkan reis gibi hem akparti il başkanı hem Belediye başkanı hemde Vali olmalı
Memlekette birçok boş makam var birleştirilmesi iyi olur

Avatar
Hacı Mehmet Özgülün Komşuları 2021-01-29 16:27:35

Özgüller bu memleketin en değerli insanlarıdır haddinizi bilin ulan.. Partideki kodamanlarla cambazlarla karıştırmayın..

Avatar
eleşkirt 0404 2021-02-03 23:27:51

Bizim için hiç farketmezz..hiçbirşey deyişeceğine inanmıyorumm..bize su getirin yeter yazın tarlamızı ovamızı suluyalım yeterr valla biz başkada birşey istemiyoruz...

Avatar
Abdullah YUSUFOĞLU 2021-02-03 23:30:37

Acabaa..Ne deyişecek...Allah aşkına yakamızı bırakın yeter..birisi çıksın şu Ağrıya bişeyler yapsın Allah rızası için...!