02 Şubat 2020 Pazar 01:23
Kızılay'dan Ağrı-Van yolunda Mahsur Kalanlara İkram

Kızılay Ağrı Şubesinden Sürücülere İkram

Yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanan yolun açılmasını bekleyen sürücülere Kızılay Ağrı Şubesi tarafından yiyecek ve içecek dağıtıldı.
Ağrı'da bastıran yoğun kar yağışı nedeni ile ara ara ulaşımda aksamalar yaşandı.

Ağrı-Van yolunda Hamur ile Tutak ilçeleri arasında kapalı yol nedeni ile araç sürücüleri bir müddet kontak kapatmak zorunda kaldı.

Kızılay Ağrı Şubesi Başkanı Orhan Tatlı ve şube çalışanları, yolda kalmış sürücülere yol açma çalışmaları devam ederken yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Kızılay Ağrı Şubesi Başkanı Orhan Tatlı, "Ağrı -Van kara yolu yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapandı. Kara yolları ekiplerinin yol açma çalışmaları sürerken, Kızılay Ağrı Şubesi olarak yol kenarında bekleyen araç şoför ve yolculara içecek ve ikramlarda bulunduk.

Yol kara yolları ekiplerinin çalışmasından sonra tekrar trafiğe açıldı."

Son Güncelleme: 02.02.2020 01:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.