03 Mayıs 2014 Cumartesi 21:49
Milletvekili Çelebi'den Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı MilletvekiliTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Ağrı’daki spor yatırımlarını görüşmek üzere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

 

 

Ağrı halkının modern bir ortamda rahat spor yapması için çalıştıklarını söyleyen Çelebi, yapılan yatırımlardan dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür etti. Çelebi ziyarette Ağrı’nın mevcut spor ve tesis durumu ile ilgili Bakan Kılıç'ı bilgilendirdi. Yapılan görüşmeyi değerlendiren Çelebi, Ağrı’nın uzun yıllar boyunca nitelikli sporcu yetiştirdiğini Bakan Kılıç’a aktardığını belirterek, ”İlimizin spor sorunlarını Bakanımıza aktardım.

 

Yapılmasını istediğimiz yatırımlara destek istedim. Bildiğiniz gibi bu yıl 22 Milyon TL’lik bir spor yatırımını Ağrımıza kazandırdık. İnşaat sezonunun başlaması ile birlikte spor alanında çeşitli tesislerin temel atma törenlerini gerçekleştireceğiz. Ağrı Merkez ilçemizde 13 milyon 500 bin TL maliyeti olan 2500 seyirci kapasiteli bir spor salonu, 6 milyon TL’ye 100 yatak kapasiteli Ağrı Merkez Kamp Eğitim Merkezi ve 2 Milyon 500 bin TL maliyetli Ağrı Merkez Gençlik Merkezi’nin temel atma törenlerini gerçekleştireceğiz. Bu yatırımların ilimize hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Son Güncelleme: 03.05.2014 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.