30 Ekim 2017 Pazartesi 18:16
Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan'dan Köy Okullarına Ziyaret

İl merkezinde bulunan köy okullarını ziyaret eden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, okul bölümlerini inceledi.  Sınıflara girerek öğrencilerin durumları hakkında okul idarecilerinden bilgiler alan Turan, öğrencilerle sohbet edip, kendisinden isteği olup olmadığını sordu.

Yakup Turan, ”İdareci ve öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak, istek ve dilekleri dinlemek ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretler yapıyoruz. Amacımız daha kaliteli bir eğitim vermek için sorun varsa, var olan sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmektir. Böylelikle okullarımızın fiziki durumlarını da yerinde görme imkanı bulmuş oluyoruz. Köy okullarına ziyaretimiz devam edecektir” dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.