22 Ağustos 2019 Perşembe 21:52
Su Kanalına Düştü! Yardımına İtfaiye Yetişti

Kentteki Ağrı Sanayi Sitesi'ne gelen Nevzat Gelturan (60), bir oto tamircisinin önünde yer alan ve oto tamirinde kullanılan kanalı fark edemeyerek içine düştü.

Yaralanan yaşlı adamı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelturan'ı bulunduğu kanaldan çıkaran ekipler, gelen ambulanstaki 112 Sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gelturan, daha sonra Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil kürekçi 2019-08-23 01:28:46

İtfaiye bu ülkenin en güzide kurumlarından biridir. Hemen hemen her türlü olaya müdahale eder ve yeteri kadar asla kıymet görmez. Hepsine sabır ve başarı dilerim.

Avatar
Zahit Günay 2019-08-23 01:32:15

Aslen insanın aklına itfaiyeci denince yangın geliyor. Kanala düşen, arabada sıkışan, asansörde hapsolan, trafik kazaları, ağaçtan inemeyen, denizden çıkamayan ve daha neler neler itfaiyeciler daha ne yapsın. Birde yeri gelir yangına geç geldin diye hakaret yerler.

Avatar
Mahfi eğilmen 2019-08-23 03:06:42

İtfaiyeye başarılar dilerim.

Avatar
vatandaş 2019-08-23 17:09:46

itfaiyeye alınan personel ehliyet ve liyakat sahibi olsalar yandaşı,adamı olanı doldurmasalar daha iyi olurdu müdürü sanki AKP milllet vekili sakalları sanki arap şeyhi taaa zeki başaran zamanında millet iyi tanır ama ne hikmetse yolu hep açıktır elbet birgün bu davransa biter herkes hesabını verir