21 Nisan 2021 Çarşamba 21:44
Diyadin'de Kapalı Olan O Yol Yeniden Açıldı

İlçede geçtiğimiz yıllarda güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılan İnönü Caddesi üzerindeki yol, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı' nın talimatıyla trafiğe açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaymakam ve belediye Başkan vekili Alper Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Yıldız ile vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirmesi sonucu alman karar ile tekrardan yolun araç ve yaya trafiğine açılmasını sağladı. Diyadin' in artık huzur ve güven kenti olduğunu vurgulayan Balcı, 'Yıllardır kapalı olan yolun artık gönül rahathğı ile açtık. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Devammda kapalı olan yolda barikatlarm kaldırılması ve düzenleme konusunda Diyadin İlçe jandarma Komutan Yzb. Sinan Yıldız' a teşekkürlerini ileten Balcı, Diyadin hak ettiği güzelliklere kavuşacak" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.