24 Kasım 2025 Pazartesi 16:17
Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan’dan Öğretmenler Günü’ne Özel Ziyaret

Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Sayan, fedakârlıklarıyla geleceğe yön veren tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladı.

Ziyaretlerde öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Sayan, eğitime verdikleri emek, özveri ve topluma kattıkları değer için teşekkür etti. Öğretmenliğin sabır, sorumluluk ve adanmışlık gerektiren bir meslek olduğuna dikkat çeken Sayan, “Geleceğimizi inşa eden tüm öğretmenlerimize şükran borçluyuz.” ifadelerini kullandı.

Eğitim camiasına yönelik desteklerinin devam edeceğini belirten Fevzi Sayan, ilçedeki eğitim kalitesinin artırılması için belediye olarak üzerlerine düşeni yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Başkan Sayan, tüm öğretmenlere sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir meslek hayatı diledi.

Bu anlamlı ziyaret, ilçede öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı ve Öğretmenler Günü’ne ayrı bir değer kattı.

Son Güncelleme: 24.11.2025 16:33
Anahtar Kelimeler:
AğrıTutak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.