29 Haziran 2015 Pazartesi 17:24
Google, 25 MB'tan Düşük En İyi 25 Android Oyun Listesi Yayımladı

Malum yaz geldi, okullar da bitince ödev ya da sınav stresi kalmadı. Bazılarımız denizde ya da tatil köylerinde keyif yaparken, büyük bir çoğunluğumuz da kendimizi oyunlara vermeye başladık. Google, yazın gelmesiyle birlikte Android kullanıcılarını mutlu edecek bir liste yayımladı. Listede birkaç tane ücretli olmakla birlikte ağırlık olarak ücretsiz olan 25 MB’ın altında 25 Android oyun bulunuyor.

Neden 25 MB’tan yükseklerin alınmadığıyla ilgili herkesin kafasında muhakkak fikirler belirmiştir. Fakat benim tahminim, telefonlarında fazla yer kalmayan kullanıcılara yönelik bir liste olarak yayımlandığı yönünde. 25 tane oyun içerisinden, bazılarını Webtekno ekibinin de oynadığı 10 tane ücretsiz oyunu sizler için sıraladık:

Son Güncelleme: 29.06.2015 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.