25 Aralık 2015 Cuma 18:28
İtfaiye Aracının Çarptığı Polis Memuru hayatını kaybetti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir otelde çıkan yangına müdahale sırasında, geri manevra yapan itfaiye aracının çarpması sonucu şehit olan polis memurunun Elazığ'da yaşayan yakınlarına acı haber verildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Üniversite Mahallesi Yunus Emre Bulvarı Kenar Sokak'ta yaşayan şehit polis memuru Bülent Durgun'nun (44) ağabeyi Sait Durgun'a acı haberi verdi. 

Ağabey Durgun'un yaşadığı apartman dairesine Türk bayrağı asıldı. Haberi duyan şehidin yakınları, komşuları ve meslektaşları eve gelerek taziyelerini iletti. 

İki çocuk sahibi şehit Durgun'un anne ve babasının vefat ettiği öğrenildi.    

 Köyceğiz ilçesinde Sırp ve Türk Kürek Milli takımlarının konakladığı otelde çıkan yangına müdahale sırasında, itfaiye aracının çarptığı polis memuru yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.   

Son Güncelleme: 25.12.2015 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.