20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:36
TKDK'dan arıcı ve üreticilere eğitim

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ Koordinatörlüğünce, arıcılara ve tıbbi aromatik bitki üreticilerine eğitim verildi.

TKDK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde konuşan İl Koordinatörü Turan Karahan, hibe desteği sağladıkları işletmelerin faaliyetlerinin sürdürülebilirliğinin sağlanmasına katkı sunmak için eğitimi düzenlediklerini belirtti. Karahan, eğitimlerin uzman personeller tarafından verildiğini kaydetti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Gürbüz de TKDK İl Koordinatörlüğü ile işbirliği içerisinde koordinatörlüğün destek verdiği diğer alanlarda faaliyette bulunan işletme sahiplerine eğitim vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Son Güncelleme: 20.05.2015 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.