01 Mart 2016 Salı 11:03
Eleşkirt'te 37 Yıllık Okul Müdürüne Veda Yemeği Verildi

Eleşkirt ilçesindeki Karşıyaka İlkokulu'nda, meslekteki 37. yılında emekliye ayrılan okul müdürü İsmail Aksakal için veda yemeği düzenlendi.

Karşıyaka İlkokulu Müdürü Aksakal, emekliye ayrılması dolayısıyla 37 yıllık meslek yaşamanın ardından çalışma arkadaşlarınca veda yemeğiyle yeni yaşamına uğurlandı.

Aksakal, yemekte yaptığı konuşmada, meslek hayatı süresince hem çok önemli ve kutsal hem de bir o kadar güzel olarak değerlendirdiği mesleğini severek yaptığını belirterek, "Yetiştirdiğim öğrencilerin vatana ve millete faydalı birer birey olduğunu gördüğümde çok mutlu oldum. Bu da uzun yıllar çalışmama neden oldu" dedi.

eleskirtte-37-yillik-okul-mudurune-veda-yemegi-verildi.jpgeleskirtte-37-yillik-okul-mudurune-veda-yemegi-verildi-001.jpgeleskirtte-37-yillik-okul-mudurune-veda-yemegi-verildi-002.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.