12 Eylül 2015 Cumartesi 21:55
Hakkari'de iki Ayrı Patlama!


Terör örgütü PKK, Hakkari-Çukurca karayolunun 40 ve 55'inci kilometrelerinde önceden döşediği patlayıcıları infilak ettirdi. Patlamalarda da ölen ve yaralanan olmadı.

Hakkari-Çukurca Karayolu'nun 40 ve 55'inci kilometrelerinde terör örgütü PKK'lılar yoldaki menfezlere önceden döşedikleri patlayıcıları patlattı. Her iki patlamada da ölen ve yaralanan olmadı.

PATLAYICILAR İKİ NOKTADA MENFEZE DÖŞENDİ

Hakkari'nin Çukurca karayolunun 40'ncı kilometresindeki Taşbaşı ile 55'inci kilometresinde Doğanlı köylerindeki karayolunda menfezin altına terör örgütü PKK'lılar tarafından önceden döşenen patlayıcı akşam saat 17.00 sıralarında patlatıldı.

 

ENERJİ NAKİL HATLARINDA HASAR OLUŞTU

Ölen yada yaralananın olmadığı patlamada yolda büyük çukurlar oluştu. Patlama nedeniyle Çukurca ilçesine verilen enerji nakil hatlarında da hasar meydana geldi. Bölgeye giden VEDAŞ ekipleri, hasar gören enerji nakil hatlarını onardı.

Son Güncelleme: 12.08.2016 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.