09 Haziran 2016 Perşembe 11:38
Harçlıklar Yıl Sonu Baloya Gitti

Antalya'da bir grup ortaokul son sınıf öğrencisi, anne ve babalarının verdikleri harçlıkları biriktirip, balo düzenledi. Baloya ailelerini de davet eden gençler, birbirlerinden ayrılmama sözü verdi.

Güvenlik Ortaokulu son sınıf öğrencileri, yaklaşan karne günü öncesinde, sürpriz mezuniyet balosu düzenledi. Anne ve babalarının verdiği harçlıkları biriktiren 40 öğrenci, kent merkezindeki bir kafeyi kiraladı. Baloya ailelerin de davet eden gençler, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Mezuniyetlerini doyasıya kutlayan Yusuf Tuna İnceçayır ve arkadaşları, gecenin sonunda pasta kesti. Yıl boyunca hedefledikleri liseye girebilmek için ter döken öğrenciler, düzenledikleri gecede koca bir yılın stresini attı.

Son Güncelleme: 09.06.2016 11:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.