22 Haziran 2016 Çarşamba 20:13
İşyerine Silahlı Baskın: 1 Ölü

Antalya'da bir inşaat firmasına gelen kimliği belirsiz bir kişinin açtığı ateş sonucu yaralanan Ferhat Kuşçular, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesi, Şelale Caddesi'ndeki bir işy erinde meydana geldi. Ferhat Kuşçular'ın çalıştığı inşaat firması ofisine gelen kimliği belirsiz kişi, yanında getirdiği silahla ateş açtı. Kuşçular başına ve vücuduna aldığı kurşun yaraları nedeniyle yere yığılırken şüpheli motosiklete binerek hızla uzaklaştı. Silah seslerini duyan çevredekiler polisi ve ambulansı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Akdeniz Şifa Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Kuşçular hayatını kaybetti. Polis iş yerinde inceleme yaparken suç aleti silaha ve birçok boş kovana el konuldu.

Bazı vatandaşların ifadesine başvuran polis cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 22.06.2016 20:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.