16 Mayıs 2016 Pazartesi 19:13
'Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Artırılması' Projesi

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yürütülen "Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Artırılması" projesi kapsamında öğretmenlerden oluşan ekiplerin eğitimi devam ediyor.

Kentteki bir otelde düzenlenen projenin ikinci etabı eğitim programında 13 ilçeden farklı branşlarda öğretmenlere, mesleki rehberlik ve kariyer planlaması konularında eğitim verildi.

İki gün sürecek eğitimlerle ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, projenin en önemli ayağının öğretmenler olduğunu belirterek, eğitimlerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Kız çocuklarının okula devam etmemesinin birçok nedeni olduğunu kaydeden Kırekin, alınacak eğitim ve yapılacak çalışmalarla sorunu aşacaklarına inandığını söyledi.

Kırekin, eğitimlerin üç süreciğini belirtti.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.