07 Mayıs 2017 Pazar 16:24
Van Türk Musiki Derneği ile İpekyolu Belediyesi tasavvuf konseri verecek

Van Türk Musiki Derneği ile İpekyolu Belediyesi iş birliğiyle tasavvuf konseri verecek.

Van'da 1993 yılında kurulan ve Türk Sanat Müziği ile Tasavvuf müziği alanında uzun yıllar konserler veren dernek, 18 Mayıs'ta önemli bir konser daha organize edecek.

İpekyolu Belediye Başkanlığı iş birliğiyle Van Merkez İmam Hatip Lisesi salonunda şef Ferhat Kılınçarslan yönetiminde tasavvuf müziği konseri verecek olan dernek, provalarını aralıksız sürdürüyor.

Dernek Başkanı Zerrin Akköprü Eskitaşçıoğlu, 18 Mayıs'ta tasavvuf müziği koro tarafından Merkez İmam Hatip Lisesi Salonu'nda bir konser verileceğini söyledi.

Eskitaşçıoğlu, "Amacımız bu yörede Türk sanat müzigi ve tasavvuf müziği kültürünü yaşatmak, gençlerimize aşılamak ve bu kültürün devamını sağlamak. Aynı zamanda gençler, çocuklar ve engellilerimizi sanata, kültüre, müziğe yönlendirmek, daha da sosyalleşmelerini sağlamaktır. Ayrıca İpekyolu Belediye Başkanı Cemil beye de teşekkür ediyorum. Derneğimize önemli katkıları oldu. Hem maddi hem manevi destek sağlıyorlar." diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.05.2017 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.