11 Eylül 2015 Cuma 18:07
Vali Canbolat'dan Yüksekova'ya ziyaret

 Vali Yakup Canbolat, Yüksekova ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile Yüksekova'ya giden Vali Canbolat'ı, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal ve İlçe Kaymakam Vekili Hasan Ongu karşıladı.

Canbolat incelemelerinin ardından Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Ergin ile Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yüksekova'da artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar sağlanması için dün gece Hakkari Valiliğince sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, yasak sabah kaldırılmıştı.

Vali Canbolat'dan Yüksekova'ya ziyaret

Vali Canbolat'dan Yüksekova'ya ziyaret

Son Güncelleme: 11.09.2015 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.