28 Mart 2019 Perşembe 17:15
Türk Kızılay'ı Ağrı Şubesinden Özel Öğrencilere Özel Destek

Türk Kızılay’ından Özel Öğrencilere Özel Destek
İlçemiz Osmangazi Ortaokulunda bulunan özel eğitim ve desteğe gereksinim duyan çocukların eğitim gördüğü özel eğitim sınıfları, kaymakamlığımız öncülüğünde Türk Kızılay’ı Ağrı Şubesinin destekleriyle tadilattan geçirilerek yeniden öğrencilerin hizmetine sunuldu.


Türk Kızılay’ı Ağrı temsilcisi Orhan Tatlı ve ekibinin destekleriyle yenilenen sınıflarına kavuşan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Açılışa renk katan Türk Kızılay’ının gönüllü müzisyenleri çocuklara unutamayacakları bir gün ve müzik şöleni yaşattı. Doyasıya eğlenen öğrencilere bir diğer sürpriz ise özel öğrencimize hazırlanan doğum günü pastası oldu. Kaymakamımız Ömer Faruk TUNCER çocuklarla yakından ilgilenerek, eşi Çiğdem Tuncer Hanımefendiyle birlikte öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Türk Kızılay’ı Ağrı Şube temsilcisi Orhan TATLI ve ekibine desteklerinden ötürü ‘Teşekkür Belgesi’ veren Sayın Tuncer ayrıca okulumuza katkı sağlayan Ağrı esnafına da teşekkür etti.


İlçemiz Osmangazi Orta Okulunda hizmete sunulan sınıfların açılışına; Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk Tuncer ve Eşi Çiğdem Tuncer Hanımefendinin yanı sıra İl Milli eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, İlçe Emniyet Amiri Halit Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, Türk Kızılay’ı Ekibi, hayırseverler, öğretmen ve öğrenci aileleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.