24 Nisan 2016 Pazar 10:53
Alima Yeni Malatyaspor 1 Puana Razı Oldu

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor karşısında öne geçmesine rağmen sahadan bir puanla ayrılan Alima Yeni Malatyaspor, play-off hedefini son haftaya kadar taşımayı hedefliyor.

Ligde üst üste yaptığı 3 maçtan galibiyetle ayrılan, ardından geçen hafta sahasında Altınordu'ya 1-0 yenilen Malatya temsilcisi, bu hafta 1-1 beraberlikle ayrıldığı Adana Demirspor deplasmanında kaçan galibiyete üzülüyor. Malatya temsilcisi, bu müsabakayla deplasmandaki üçüncü beraberliğini de almış oldu.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle alt sıralarda bulunan takımlarla arasındaki puan farkını açan ve play-off yarışına giren sarı-siyahlılar, Karşıyaka, Samsunspor ve Boluspor maçlarından da en iyi sonuçlarla ayrılarak, play-off hedefini sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyor.

Sarı-siyahlılar, deplasmanlarda oynadığı 16 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet alırken, 15 gol attı, kalesinde de 17 gol buldu, 21 puan topladı.

Malatya ekibi, bu sezon ligde oynadığı 31 karşılaşmada ise 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 41 puan topladı. Sarı siyahlı ekip, bu maçlarda 31 gol atıp, kalesinde 35 gol gördü.

Son Güncelleme: 24.04.2016 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.