01 Mart 2016 Salı 16:03
Malatya'da Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlenecek

İş veriminin artırılmasının yanı sıra birimler arası koordinenin güçlendirilmesi amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından birimler arası halı saha futbol turnuvası düzenleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesine bağlı birimlerde çalışan personeller arasında yapılacak halı saha futbol turnusvası 1 ay sürecek.

Mişmişpark Fuar Alanı girişinde bulunan Pınarbaşı Halı Sahada düzenlenecek olan turnuvaya katılacak gruplar arasında oluşturulacak 27 takımın katılacağı turnuvada, 86 maç yapılacak.

7 Mart Pazartesi günü başlayacak olan turnuva için 4 grup oluşturuldu. Kura çekiminin yapıldığı turnuvada, her gün 3 maç yapılacak. 28 Mart 2016 tarihinde çeyrek final, 30 Mart 2016 tarihinde yarı final maçları oynanacak olup, 1 Nisan tarihinde ise 3.lük ve final maçları oynanacak.

Son Güncelleme: 01.03.2016 20:14
Anahtar Kelimeler:
MalatyaFutbol Turnuvası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.