14 Temmuz 2016 Perşembe 14:03
Malatya'da Zabıta Denetimleri

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik gıda tüketmeleri, şehir merkezinde trafik akışı bakımından daha rahat hareket edebilmeleri amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, zabıta ekipleri, ramazan ve Ramazan Bayramında rutin denetimlere ilave olarak bir dizi tedbirler alarak vatandaşların huzur ve güven içerisinde alış veriş yapmalarını, ziyaretlerini gerçekleştirmelerini sağladı.

Zabıta Daire Başkanlığına bağlı motorize, yaya, mobil ve resmi ekipler tarafından denetimler sürerken, kurallara uymayanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor.

Öte yandan dilencilerle ilgili denetimler de aralıksız sürdürülüyor. Yakalanan dilenciler hakkında yasal işlem yapılırken, yetkililer, insanların dini ve vicdani duygularını istismar edenlere karşı vatandaşların da daha duyarlı olmaları istedi.

Son Güncelleme: 14.07.2016 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.