27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:01
Ford EcoSport Güncellendi

Amerika kıtasında doğan Ford EcoSport, Avrupalı tüketicilerin beklentileri göz önünde tutularak güncellemeye tabii tutuldu.

 Küçük sınıf crossoverlar arasına yaklaşık 2 yıl evvel iddialı bir giriş yapan Ford EcoSport, Avrupalı müşterilerin beklentilerine göre revize edildi. Bagaj kapağına entegre olan büyük stepne kaldırılıp yerine küçük bir lastik tamir kiti uygun görülmüş. İç mekanda belirli kumandaların kalitesi yükseltilerek daha az ses yapması amaçlanmış. Deri koltuklarla daha lüks bir izlenim yaratan otomobilin direksiyon simidi de elden geçirilmiş.
 
EcoSport'un süspansiyon sistemi de yenilenmiş; 10 mm kadar yere yaklaştırılan otomobilin amortisörleri ve yayları daha sıkı bir hale getirilerek yol tutuşa katkı sağlanmış. Ayrıca elektrik destekli direksiyon sistemi ve ESP de Avrupa şartlarına uygun hale getirilmiş.
 
Otomobilde görev yapan 1,5 litrelik turbo beslemeli dizel motorsa artık 5 HP kadar daha fazla güç üretiyor ve 95 HP güç sunuyor. 100 km'de ortalama 4,4 litre yakıt tüketim verisi olan dizel motorun benzinli kardeşi 1,0 litrelik EcoBoost motor 125 HP güç üretiyor. 

Son Güncelleme: 27.07.2015 14:02
Anahtar Kelimeler:
FordEcoSport Güncellendi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.