11 Mayıs 2014 Pazar 14:20
YILDIZ'DAN MAZLUMDER VE İHYAD'A ZİYARET

Ak Parti Ağrı Millet vekili Mehmet Kerim YILDIZ Mazlumder Ağrı Şubesi ve İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini ziyaret etti.

 

Yaklaşan Haziran seçimleri ile birlikte siyasiler STK ziyaretlerine yoğunlaştırdılar. Ak Parti Milletvekili M. Kerim YILDIZ Mazlumder Ağrı Şubesi ve İHYAD'ı dernek bürosunda ziyaret etti.

 

Ak Parti Millet Vekili Mehmet Kerim YILDIZ'ı ziyareti sırasında, Mazlumder Ağrı şube başkanı Levent ÇEĞİL ve İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD) başkanı Mehmet ASLAN kapıda karşıladı.

 

Ziyaret sırasında 30 Mart seçimlerinde yaşadıkları sorunları dile getiren YILDIZ , Ak Parti Hükümetinin Adalet ve Hukukun işleyişini en iyi şekilde uygulayan parti olduğunu belirterek, Ağrı'daki seçimde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bütün siyasi partilerin yasal ve demokratik haklarını kullandıklarını hatırlattı.

 

Halkın kararlarının özgürce sandığa yansımadığını belirten YILDIZ , Mazlumder ve  İHYAD gibi STK'ların İnsan hakları için önemli görevleri olan kuruluşlar olduğunu hatırlatarak ,halkın bilinçlendirilmesi konusunda ciddi  sorumluluklarının olduğunu ve bu süreçte destek beklediklerini belirtti.

 

1 Haziran seçimlerinin demokratik bir şekilde yapılmasıyla birlikte çıkan sonuçların ne olursa kabül edeceklerini ve halkın kararlarına herkesin saygı göstermesi gerektiğini belirtti.

 

Ziyaret sırasında Mazlumder Ağrı Şubesi ve İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini ( İHYAD )'ın  çalışmaları hakkında bilgiler aldı.   STK'ların sorunlarının konuşulduğu ziyaret dernek üyelerinin soru ve önerilerinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.05.2014 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.