09 Nisan 2015 Perşembe 20:44
AĞRI'LI GENÇLER POLİS ABİLERİ İÇİN KOŞTULAR


 
Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170’inci yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Polis Haftası Atletizm Koşusu’ düzenlendi.

 

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Polis Haftası Atletizm Koşusu’na bu yıl da Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde 70 Kız ve 130 Erkek olmak üzere toplam 200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Polis Haftası koşusunda sporcular birinci olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara meyve suyu ve kek ikram edildi. 200 sporcunun 3 kategoride yarıştığı yarışmada tüm sporculara katılım belgesi verildi. Burada açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdür yardımcısı Bülent Kalın; Polis Teşkilatımızın 170’inci yıldönümü nedeniyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile atletizm müsabakası düzenledik. Kıyasıya mücadelenin olduğu yarışmalarda çok büyük keyif aldık. Bu etkinlikle mücadele ettiğiniz hepinize çok teşekkür ederiz.

 

Ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Budak’a ve ekibine teşekkür ederim dedi.” 10 Nisan 2015 Kongre Merkezinde düzenlenecek olan törende ilk üçe giren sporculara çeşitli hediyeler takdim edilecek.

 

agrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-001.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-002.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-003.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-004.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-005.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-006.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-007.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-008.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-009.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-010.jpgagrili-gencler-polis-abileri-icin-kostular-011.jpg

Son Güncelleme: 09.04.2015 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.