25 Temmuz 2016 Pazartesi 10:06
Beşiktaş'ın Yıldızı İstanbul'da

Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Adriano Correia dün İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı kulübün sabah saatlerinde KA P'a görüşmelere başladığını bildirdiği sol bek, öğlen 14.30 sıralarında özel uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi. 31 yaşındaki futbolcuyu siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı. Taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde ezilme tehlikesi bile yaşayan Adriano Correia, bu ilgi karşısında çok heyecanlandı ve adeta şaşkına döndü.

Yıllık 2.4 milyon euro
Tecrübeli futbolcu, taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdikten sonra kendisini bekleyen araca binip kulübün yolunu tuttu. Adriano, sağlık kontrollerinden geçip imzayı attıktan sonra takımın Avusturya kampına katılacak. Ayrıca sambacının maliyeti de belli oldu. Beşiktaş'ın transfer için Barcelona'ya 600 bin euro, 3 senelik imza attıracağı Adriano'ya da yıllık 2.4 milyon euro ödeyecek..

Son Güncelleme: 25.07.2016 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.