27 Ocak 2017 Cuma 10:40
Genç yıldız,Salih Uçan'dan forma artık benim ?

22 yaşındaki oyuncu Başakşehir karşısında bulduğu şansı iyi bir şekilde değerlendirmişti. Genç futbolcu, Amed karşısında da müthiş oyununu 1 gol ve 1 asistle süsledi. Salih, Advocaat’ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı.

Hollandalı teknik adamın, Salih Uçan’ı pazar günkü Kayserispor mücadelesinde de ilk 11’de oynatacağı öğrenildi. Fenerbahçe’de en çok merak edilen konu ise, orta sahanın ortasında Josef ile birlikte kimin görev yapacağı. Advocaat, burada Alper’i oynatmayı planlıyordu.

Ancak Sow’un milli takımda, Volkan Şen ve Aatif’in ise sakat olması; Karavaev’in de bekleneni verememesi nedeniyle Alper’in Kayseri’de sol kanatta oynaması bekleniyor. Orta saha için tek alternatif olarak da Roman Neustadter kalıyor. Hollandalı teknik adam büyük bir sürprize imza atmazsa, Rus futbolcu Kayserispor karşılaşmasında 11’deki yerini alacak.
 

Son Güncelleme: 27.01.2017 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.