13 Kasım 2016 Pazar 11:33
Sergen Yalçın'dan Twitter'ı sallayan Emre Mor gafı!

İşte Sergen Yalçın'ın Türkiye - Kosova maçı ve milli takımda yaşanan gelişmeler hakkında yorumları...

 Bu maç için iyi sonuç birlik ve beraberliği yeniden sağlanır. Bu birliği sağlamak için bundan iyi bir maç olamaz. "

- "Bugün herkesin çıkıp elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor. Ne kadar birlik beraberlik sağlanır bu arkadaşlar nasıl afdedildi bilemiyorum birileri devreye girdi anladığım kadarıyla... Bu iyi mi oldu? Bence iyi oldu."

- "Bu oyuncular birlik beraberlikle takımı yeniden ayağa kaldırabilirler. Bu maç tam 'helva' bir maç öyle denir yani... Kosova bu turnuvalara yeni başlamış bir takım, çok geçmişi yok. Onlar iyi niyetle çıkıp mücadele edeceklerdir ama ofansif oynuyorlar. Bence savunma yapmayacaklardır."
 
'3-4 GOL ATARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM'

- "Bugün Burak, Arda, Gökhan ve Selçuk'un iyi performans göstermesi gerekiyor. Kosova maçı en kolay maçımız bence... Bu maçta iyi oynamayacaksak, çok pozisyon bulamayacaksak hangi maçta bulacağız? Bence 3-4 tane gol atabileceğimiz bir maç diye düşünüyorum."

'BURAK'I MERAK EDİYORUM'

- "Burak'ın performansını merak ediyorum. Çin'de ne yapıyor bilmiyorum açıkcası. Arda Turan Barcelona'nın oyuncusu performansı fazla sırıtmaz. Ahmet Çalık'ı çok merak ediyorum. Biz de çok ciddi stoper sıkıntısı var."

'TERİM'İN AÇIKLAMA YAPMASI LAZIM'

"Fatih Terim'in açıklama yapması gerekiyor. Alsan bir dert almasan bir dert oluyor... Hoca açısından çok farklı bir kadro. 6-7 oyuncu değişiyor ilk 11'de. Son maçta ilk 11'de olanlar şimdi yedek kulübesinde duruyor. Hocanın yapması gereken en iyi ilk 11'i sahaya çıkarması gerekiyor. Kimse şahsi olaylarını milli takıma yansıtamaz."

EMRE MOR GAFI ÇOK KONUŞULDU

A Milli Takımımızın Kosova maçını yorumlayan Sergen Yalçın, maçın 60. dakikasında '5-6 dakika sonra Emre Mor tercihi gelebilir' yorumunda bulundu. Melih Gümüşbıçak ise Emre Mor'un cezalı olduğunu belirtti. Sergen'in bu gafı, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

TERİM'DEN SERGEN'E SERT SÖZLER

Yalçın'ın Emre Mor gafına Fatih Terim sert tepki gösterdi. Sergen büyük bir gafa imza atarak, maçın 60. dakikasında, ''5-6 dakika sonra Emre Mor girebilir'' yorumunu yapmıştı.

"BU BİR VAKADIR"

Fatih Terim, bu yorumlara gönderme yaparak, ''Emre Mor'un cezalı olduğunu bilmeden yorum yapanlar var ya... Emre Mor'un cezalı olduğunu bilmeyen adamlar beni eleştiriyor. Bu bir vakadır'' ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 13.11.2016 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.