08 Ekim 2016 Cumartesi 23:33
Microsoft Paint yenilendi çok da güzel oldu

Microsoft'un PC'lerde önyüklü olarak sunduğu Paint, Windows 10 uygulamaları çerçevesinde tekrar tasarlandı. Belki de PC'de kullanılan en yaygın uygulamalardan birisi Paint, yeni bir kullanıcı arayüzüne kavuşmasıyla birlikte 3D desteği de barındırıyor. Bir ücretsiz uygulama, artık fotoğraf düzenleme, görsel düzenleme konusunda daha başarılı olacak. Üstelik "Paint terk" yakıştırması yaparken 2 kere düşünmelisiniz. 

Paint ile hafızamıza kazınan özelliklerinin yanısıra, Paint'in 3D desteği gerçekten faydalı bir özellik gibi görünüyor. Uygulamaya, tıpkı Maya gibi 3D öğeler yükleyebiliyorsunuz, tool'lar aracılığı ile 3D çizimlergerçekleştirebiliyorsunuz, üstelik 3 boyutlu modellemeler de Paint desteği içerisinde. Elbette bu özellikMicrosoft Surface gibi cihazlara özel faydalı özellikler de bulunabilir. 

Son Güncelleme: 08.10.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.