19 Ekim 2016 Çarşamba 13:27
Samsung Note 7 ve serisi tarih olabilir !

 Note 7'lerin isteğe göre Galaxy S7 veya S7 edge ile değiştirilebileceği açıklandı. Nihayetinde Samsung'un bir numaralı ismi Dong-Jin Koh özür diledi ve hatanın tekrarlanmayacağını açıkladı.
Geride bıraktığımız 2,5 ayda Güney Koreli teknoloji lideri Samsung, Note 7'den ötürü bir hayli zor günler yaşadı. Esasında Note 7 fiyaskosunun etkileri sürüyor. Bundan dolayı Samsung, amiral gemisi üretiminde radikal kararlar almayı planlıyor. Güney Koreli haber ajanslarının aktardıklarına göre şirket, son yıllarda izlediği politikayı değiştirecek.

Samsung uzun zamandır şubat ayında amiral gemisi olarak Galaxy S serisini, ağustos ayında da bir başka amiral gemisi olan Galaxy Note serisini tanıtıyor. İddialara göre Samsung, Note 7 fiyaskosunu unutturmak için basit bir isim değişikliği yapmak yerine Note serisini tamamen bitirecek. Böylece yılda bir kez amiral gemisi üretecek ve tamamen bu ürüne odaklanacak.
 

Son Güncelleme: 19.10.2016 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.