25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:56
'Çatak Ceviz, Bal, Alabalık ve Doğa Festivali'

VAN - Çatak Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çatak Ceviz, Bal, Alabalık ve Doğa Festivali", Kanispi Şelalesi'nde başladı.

Çatak Belediyesince Kanispi Şelalesi'nde yapılan "Çatak Ceviz, Bal, Alabalık ve Doğa Festivali"ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yöresel sanatçıların Kürtçe şarkılarıyla halay çeken vatandaşlar, daha sonra Çataklı üreticiler tarafından yetiştirilen ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.

Kıl çadırlarda kendilerine ikram edilen organik bal ve cevizden tadan Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ile beraberindekiler, Çatak çayında düzenlenen raftingin başlama işaretini verdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Akşam saatlerinde Rojda'nın vereceği konserle sona erecek festivale, HDP Van Milletvekili Özdal Uçar, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Çoban, bazı ilçe belediye başkanları ve yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 25.05.2015 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.