04 Mayıs 2016 Çarşamba 16:28
Erzurum Genç İşadamları Meclisi Faaliyete Geçti

Erzurum Genç İşadamları Meclisi (ERGİM), çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarının bir araya gelmesiyle Erzurum'da faaliyete geçti.

ERGİM tarafından bir lokantada düzenlenen basın toplantısında konuşan ERGİM Başkanı Kaan Alparslan Çakır, amaçlarının, Erzurumlu Genç İş adamlarının Türkiye'deki sesi olmak ve girişimcileri iş dünyasına tanıtmak olduğunu söyledi.

Çakır, ERGİM'in hedeflerini, "Erzurum'un ekonomik gücünü ve üretim potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ulusal ve uluslararası ekonomik politikaların oluşturulması, Erzurum'un bölgedeki coğrafi ve stratejik gücünü ön plana çıkarmak suretiyle tanıtımına katkıda bulunmak." olarak sıraladı.

Erzurum'un ekonomik gelişimini hızlı ve sürekli kılmak adına projeler geliştireceklerini aktaran Çakır, şöyle devam etti:

"Şehirdeki dinamikleri harekete geçirmeyi ve diğer tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde olarak tam bir dayanışma örneği sergilemeyi arzu etmekteyiz. ERGİM'de görevli arkadaşlarımızın her biri, Erzurum'da katma değer üretiminde katkıda bulunan, belirli bir ticaret hacmine sahip genç iş adamlarından oluşmaktadır. Bu oluşum, Erzurum'un yarınlarına karma çözümler ortaya koyma açısından büyük önem taşımaktadır. Dolayısıyla tüm sektörlerin temsil edildiği bir çatı olması için büyük önem gösterdiğimiz ERGİM, çalışmalarını bu yönde yürütecek, Erzurum'un iş dünyasındaki en genç, canlı ve dinamik sivil toplum kuruluşlarından birisi haline gelecektir."

Erzurum Genç İşadamları Meclisi Faaliyete Geçti

Erzurum Genç İşadamları Meclisi Faaliyete Geçti

Son Güncelleme: 05.05.2016 10:14
Anahtar Kelimeler:
ErzurumERGİM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.