17 Temmuz 2017 Pazartesi 13:34
Van terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda

 Van'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlünün gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çalışmalarda, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 6 yıl 3 ay, 'korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda patlayıcı madde kullanma' suçundan 5 ay ve 'tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma veya el değiştirme suçundan da 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan F.S ile 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 1 yıl 9 ay 20 gün, 'kamu malına zarar verme' suçundan 2,5 yıl ve 'tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurma veya el değiştirme' suçundan da 4 yıl 2 ay cezası bulunan O.E. gözaltına alınmış, akabinde adli mercilere teslim edilmiştir."

Açıklamada, kent merkezi ve ilçelerde halkın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

Son Güncelleme: 17.07.2017 13:36
Anahtar Kelimeler:
OperasyonVanTerör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.