10 Nisan 2019 Çarşamba 12:33
Acun Ilıcalı'dan Şok Açıklama! "Kural İhlali Yapanlara Yaptırım!"

Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde eleme öncesi açıklama yapan Acun Ilıcalı, yarışmada kural ihlali yapıldığını söyleyerek bazı yarışmacılara yaptırım uygulanacağını açıkladı.

Haftanın 5 günü ekrana gelen Survivor'da dün akşam 44. bölüm ekrana geldi. Sude ve Melis'in eleme potasında olduğu ada konseyine Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama damga vurdu. Ilıcalı, ismini açıkladığı yarışmacılara kuralları ihlal ettikleri için yaptırım uygulanacağını söyledi.

ADAYA KİM VEDA ETTİ

Survivor'da her iki dokunulmazlık oyununu da Beyaz takım kazanmış Siyah takımdan Melisa ve Sude eleme adayı seçilmişti. Dün yapılan oylama sonucu en az SMS'i alan Melisa oldu ve yarışmadan ayrıldı.

"BAZI YARIŞMACILAR YAPTIRIM YAPACAĞIZ"

Öte yandan eleme öncesi ise Acun Ilıcalı bazı yarışmacıların kural ihlali yaptığını açıkladı. Kural ihlali hakkında konuşan Ilıcalı, "Türk takımından bazı yarışmacılar Dominik'te bir kaptan aracılığıyla iletişim kuralını ihlal ettiler. Sevdiklerine mesaj yollayan, devamında da bazı şeyler konuşan yarışmacılar var. Onlarla ilgili yaptırım yapacağız. Bu arkadaşlar; Yusuf, Melisa, Büşra, Okay" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.