22 Mart 2016 Salı 23:18
Aşk Yeniden heyecanla beklenen sahne!

Merakla beklenen ,Yapımcı firma Süreç Film tarafından yürütülen Aşk Yeniden dizisinde yeni bölüm heyecanı başladı. Bu akşam yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde yeni bölüm da hemen verildi. İzleyicileri merakta bırakmayan Aşk Yeniden dizisi 47. yeni bölüm  ve detayları sayfamızda.

AŞK YENİDEN YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ertan ve Cansu'dan temelli kurtulduklarını düşünen Fatih ve Zeynep nihayet huzur içinde bir ay geçirmişlerdir. Üstelik bu süreçte Mukaddes de tedavisini tamamlamış ve yepyeni biri olarak eve geri dönmüştür; artık herkesle, en çok da Zeynep'le iyi geçinmektedir. Fatih ve Zeynep'in, kazandıkları ihaleden sonra yeni bir helva bulmaktan başka dertleri kalmamıştır. Diğer tarafta, Ayfer ve Haydar'ın evlilik telaşları sürmektedir. Her şey iyiye giderken Ertan ve Cansu geri dönüp evleneceklerini ilan ederler. Fatih ve Zeynep bir taraftan Ayfer'le Haydar'ı, bu evliliği istemeyen Türkan'a rağmen bir araya getirmeye çalışırlarken diğer taraftan da Ertan ve Cansu'yu ayırmaya uğraşırlar. Ayfer ve Haydar cephesinde başarılı olsalar da Ertan ve Cansu meselesini o kadar kolay çözemeyeceklerdir...  

 


AŞK YENİDEN SON BÖLÜM ÖZETİ

İlk şokun atlatılmasıyla tüm dikkatler Gülsüm Hanım üzerindeyken Mukaddes ve Şevket diğerlerinden kaçarlar. Ertan gerçeğini Şekercizadelere açıklamak zorunda kalan Fatih, onu bir şekilde annesinden ve Şevket'ten saklayıp korumanın telaşına düşmüştür. Ertan'ı Şevket bulursa öldürecek, Mukaddes bulursa geçmişini hatırlatacaktır. Bu riski göze alamayan aile sonunda Ertan'ı malikanede saklamaya karar verir. Fakat Ertan'ın Fatih'in iş yerine yaptığı ziyaretle tüm planlar değişir. Ertan Cansu'dan, Cansu da Ertan'dan hoşlanmıştır. Fatih yine devreye girer ve ikisi için mükemmel bir plan yapar. Plan yolunda giderse Fatih ve Zeynep Ertan'dan da Cansu'dan da bir çırpıda kurtulacaktır. Tabii plan yolunda giderse... 

Aşk Yeniden'de aşkın yeni meyvesi kime benzer?

Bizi yeniden aşka inandıran Zeynep ve Fatih aşkının 2. meyvesinin haberini aldığımızdan beri hem çok mutluyuz, hem de bu çocuk kime benzer diye düşünmeden edemiyoruz. Hakikaten bu çocuk aileden kimin hangi özelliğini alır?
Bebek eğer kız olursa güzelliğini kesinlikle annesinden alır. Ayrıca annesinin her zorluğa karşı göstermekte usta olduğu mücadeleci tavrını almazsa olmaz.

 

Bebek eğer erkek olursa yakışıklılığı ve cool tavrını kesinlikle babasından alacaktır. Aynı zamanda babası gibi aile değerlerine, hatta sevdiği her şeye tutkuyla bağlı ve cesur bir çocuk olacaktır.

 

Hırçın ve inatçı olursa bu özelliklerini kimden almış olabilir dersiniz?

 

Anneannesi Kara Meryem'den hangi özelliği alabilir...Tabii ki gözükaralığını.

 

Aşk Yeniden her Salı 20.00'de FOX'ta.

Son Güncelleme: 22.03.2016 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.