22 Eylül 2018 Cumartesi 13:14
ATV'den Yeni Dizi: Ağlama Anne - Ağlama Anne 1. Bölüm Fragman

Ağlama Anne dizisinin çekimleri İstanbul’da 3 eylül haftası itibari ile başladı; Ağlama Anne dizisinin eylül sonuna kalmadan ekranlarda olması bekleniyor.

Daha önce ismi Yıllar Sonra olarak açıklanan Süreç Film’in yeni dizisinin adı Ağlama Anne olarak değiştirildi. Ağlama Anne dizisi 3 eylül pazartesi günü ilk bölüm çekimleri için sete çıktı. Ağlama Anne dizisinin Eylül’ün 4. haftasında diğer sezon dizileri ile başlaması bekleniyor.

Ağlama Anne dizisinin yönetmen koltuğunda son olarak Meryem ve Ölene Kadar gibi dizileri de yöneten Feride Kaytan oturacakken  Ağlama Anne dizisinin senaryosunu ise son olarak Bir Deli Sevda dizisinin senaryosunu da yazan Esin Gök kaleme alacak.

Ağlama Anne dizisinin başrollerinde ise Birce Akalay, Cansel Elçin  Özlem Yılmaz, Ekin Mert Daymaz ve Aslıhan Malbora gibi yıldız isimler yer alacak.

Ağlama Anne Dizisi Konusu

Ağlama Anne dizisinde lise döneminde eğlence için tek gecelik bir aşk yaşayan Alev daha sonra bunun acısını uzun yıllar çekecektir. Alev o gece hamile kalacak ve çocuğu doğurmak istemeyecek. Çevresinde ki insanların da olayı duyması ile genç Alev’in adı evlat katiline çıkacak. Alev ve Adnan’ın kızları Zeynep’te bu garip durumun içinde büyüyecek ancak Zeynep’e anneliği annesi Alev değil teyzesi Damla yapacak. Daha sonrada Zeynep ve Mert aşkını izleyeceğiz. Ağlama Anne dizisinde Birce Akala psikolojik sorunları olan ve tedavi gören Alev’e hayat verecek.

Birce Akalay(Ağlama Anne Alev)

Birce Akalay 1984’in bir yaz sabahında İstanbul’da dünya gelmiştir ve 34 yaşındadır. Birce Akalay  çocukluk yıllarından beri hep tiyatro yeteneği ve güzelliği ile dikkat çekmiştir. Üniversite eğitimini de keşfedilen bu yeteneği üzerine alan Birce Akalay Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünü kazanarak hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır.  Birce Akalay konservatuar da yeteneklerini geliştirken tescilli bir güzel olmaya karar verir ve 2004 de yapılacak Türkiye Güzellik yarışmasına katılmaya karar verir.

Birce Akalay yarışmada finale kadar kalır ancak finalde üçüncü olarak taç takar. Eğitimi sırasında gelen spikerlik tekliflerini kabul eden  Birce Akalay Tv8 de spor spikeri olarak çalışmaya başlar. Spikerliği döneminde yapımcıların güzelliği fark etmesi ile ilk olarak Kader  isimli dizide boy gösterir. Hem güzellik hemde yetenek olunca teklifler yağmaya başlar. Birce Akalay’ın en çok tanındığı konu bir dönem kocası da olacak Sarp Levendoğlu ile başrol paylaştıkları Küçük Ağa dizisidir. Sonrasında bir Evli ve Öfkeli dizisi denemesi olsa da dizi tutmamıştır. Sonrasında  Esra Hayat Bazen Tatlıdır  da Hayat öğretmen ile yeniden yükselişe geçmiştir. Kariyerinin zirvesini ise  Siyah Beyaz Aşk dizisinde Doktor Aslı karakterine hayat vermiştir. Birce Akalay Murat Ünalmış ile 1 yıl Sarp Levendoğlu ile 3 yıl evli kalmıştır şuanda ise bekardır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.