19 Ekim 2016 Çarşamba 13:30
Cem Yılmaz kendini ihbar etti! 'Ateş Et Ve Unut'u Söyleyerek Yakalandı !

Fakat, Bodrum'ndan basına yansıyan karelerde; hani şu önü kapatılmaya çalışan araçlar, kırmızı güller, ve gazetecilerin ‘hayırlı olsun’ dileklerine, Şallı cephesinden ‘teşekkürler’ cevabı gelen akşam...

Verilen bu görüntüler kamuoyu hafızasında ilişkiyi kısa süreliden uzun süreli kategorisine taşımıştı. Halihazırda Ebru Şallı’nın İstanbul’a döndüğündeki yalnızlığı ve sonrasındaki mutsuzluğu Şallı’nın da bizimle aynı kanaatte olduğunu gösteriyor.

CEM YILMAZ EBRU ŞALLI’YA HİÇ AŞIK OLMAMIŞ!
Uzun süredir ısrarlı sorulara rağmen hiç konuşmayan Cem Yılmaz'ın, ‘İkimizin Yerine’ filminin galasında gazetecilerin soruları üzerine ilişkiyle ilgili ana fikrini açıkladığı ve Mustafa Sandal’ın ‘Ateş Et Ve Unut’ şarkısıyla süslediği konuşmasından anlıyoruz ki ünlü komedyen hiç o sularda olmamış. Cem Yılmaz’ın şarkılı göndermeyi yeni filminde rol alacak Mustafa Sandal’dan yapması da ayrıcı manidar!

Kim bilir, Yılmaz, belki Ebru Şallı’nın da aynı kafada olduğunu ve onun da ateş ettiğini zannediyordu. Ama pek magazin sevmeyen komedyenin, Ebru Şall’ının Sinan Akçıl'la uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığını ‘ıskalamış’ olduğunu görünüyoruz. Şallı, o dönem 'yaralarını saran bir kadın' kompozisyonundaydı ve ateş edecek hali de yoktu. Aynı sebepten dolayı ateş almaya da çok açıktı. Galiba durumun özeti bu.

EBRU ŞALLI TEK KURŞUNLA YIKILMAZ!
Ebru Şallı gibi güçlü bir kadın elbette tek kurşunla yıkılacak değil, hatta ayağa kalkmış görünüyor. Cem Yılmaz açısından bakıldığında ünlü komedyen en azından kendini ihbar etmiş oldu. Aşka inanmadığını ve silahıyla yollarda olduğunu söylüyor! Bundan sonraki karar sosyal hayatta Cem Yılmaz’la karşılaşan kadınlara kalmış. Aşkı onda arayanlar üzülmeye mahkum! Ebru Şallı içinse elimizden ‘geçmiş olsun’ demekten başka bir şey gelmiyor…

Son Güncelleme: 19.10.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.