29 Ağustos 2018 Çarşamba 13:17
Çukur'da Cumali Karakteri Belli Oldu! Cumali Kim?

Son zamanlarda pek popüler olan ve sık sık seyircileri ekranlara kilitleyen çukur dizisinde flaş gelişme! Çukur dizisinde Cumali karakterini oynayacak ünlü belli oldu!

Pek çok kişinin ismi geçmişti Cumali karakteri ile ilgili. İzleyicilerin sosyal medyadaki tahmin ve temennileri de belli isimler etrafından toplanmıştı ama sonuç bambaşka bir isim oldu.

Bir süredir adı kulislerde geçen Necip Memili, geçtiğimiz sezon başından beri adı sürekli anılan ama bir türlü yüzünü göremediğimiz Cumali olarak ekrana dönüyor! Memili, son olarak PuhuTV’de yayınlanan Şahsiyet dizisinde oynamıştı.



Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın konuyla ilgili verdiği bilgi şöyle:

Ufuk Bayraktar, Nejat İşler hatta Kenan İmirzalıoğlu’nun bile adı rol için sosyal medya anketlerinde gündeme getirilmişti.

Ancak Ufuk Bayraktar’a teklif gitmediği, Nejat İşler’in de dizide oynamayı düşünmediği ortaya çıktı. Çukur’un merak edilen yeni oyuncusunun geçen haziran ayından beri adı kulislerde dolaşan Necip Memili olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.