06 Mart 2018 Salı 15:05
Çukur Dizisinin Genç Oyuncusu Hayatını Kaybetti!

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Filinta ve son olarak Çukur dizilerinde usta oyuncularla birlikte rol alan 2 metre boyundaki 35 yaşındaki Harun Kandemir hayatını kaybetti. İHA'nın haberine göre genç oyuncu ailesiyle birlikte akşam yemeği yedikten sonra aniden yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç oyuncunun hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Çukur'un 19. bölümünde gerçeği öğrenen İdris Koçavalı, yüzleşmek için Vartolu ile buluştu. Yamaç ise Çukur'un karıştıran ve olayların arkasında olan kişinin Baykal Bey olduğunu fark etti. 

Peki ama Çukur'un önceki bölümlerinde neler yaşandı? 

Çukur'un 18. son bölümünde Paşa, İdris Koçovalı'ya ”Vartolu Sadettin, senin oğlunmuş!” diyerek gerçekleri açıkladı. Aynı bölümde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakteriyle ilgili merak edilen sorunun cevabı da belli oldu. Vartolu'nun yaşadığı, Yamaç'ın onu sakladığı ortaya çıktı. 

Çukur'un 18. bölümünde yaşanan bir diğer sürpriz ise Öner Erkan'ın canlandırdığı Selim Koçavalı'nın kardeşi Yamaç'ı korumak için kendisini feda etmesi oldu. Vurularak hasteneye kaldırılan Selim'in kalbinin durduğu sahne Çukur dizisinde olası bir ayrılğı gündeme getirdi. Selim karakterinin yaşayıp yaşamadığı 19. yeni bölümde belli olacak.

Çukur’un 19. bölümünden ilk sahne de yayınlandı. Ortaya Çıkan Vartolu ile Yamaç’ın karşı karşıya geldiği tanıtımda Vartolu Yamaç’a,“Ben buraya intikamımı almaya geldim. Ne güzel ben onları indirecektim, sen de beni indirecektin bitecekti!” sözleriyle hesap soruyor. Yamaç’ın “Babam için yaptım. Bir oğlu daha ölmesin diye yaptım!” diyerek karşılık verdiği tanıtım merakı doruk noktasına çıkarıyor.

İşte önceki bölümlerde yaşananlar... 

Çukur’un 18. yeni bölüm çekimlerinde, nefes kesici anlar yaşandı. Rıza Kocaoğlu’nun hayat verdiği Aliço, yine soluksuz bırakacak bir plana ortak olacak. Çukur’un eli kulağı ve Yamaç’ın da en büyük destekçisi olan, çöp toplayıcılığı yapan Aliço, Çukur’un gizli kahramanları olan tüm çöp toplayıcılarını buluşturacak.

Etkileyici oyunculuğuyla Aliço’yu Çukur’un fenomen karakterlerinden birine dönüştüren Kocaoğlu’na bu sahnede profesyonel oyuncuların yanı sıra gerçek çöp toplayıcıları da eşlik etti.

Ünlü oyuncu çekim aralarında bu sahnede rol alan herkesle fotoğraf çektirip onlarla sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.