25 Eylül 2018 Salı 12:18
Emrah Serbes Kimdir Nerelidir ve Kaç Yaşında? - Emrah Serbes Biyografisi

Son zamanlarda çok popüler olan ve başına gelen aksi durumlar ile gündeme gelen Emrah Serbes kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Emrah Serbes hakkında merak edilenler...

EMRAH SERBES KİMDİR?

27 Ocak 1981 tarihinde Yalova doğumlu olan Emrah Serbes, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü'nden mezundur. Birçok gazete ve dergide yazılar yazdı.

Yazıdığı kitaplar en çok okunanlar listesine giren Emrah Serbes, ilk öykü kitabı olan "Erken Kaybedenler" Haziran 2009 tarihinde raflarda yerini aldı.

Behzat Ç dizisi ve Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm sinema filminin senaristi olan Emrah Serbes, bu projeyle adını geniş kitlelere duyurdu. Popüler yazarlar arasında anılan Emrah Serbes kitap yazmaya devam etmiştir.

Son çıkan kitabı ise İletişim Yayınlarından Müptezeller'dir. Kısa hikayeler yazmaya devam eden yazar, aylık çıkan KAFA dergisinde düzenli olarak yazılar kaleme almaktadır.

Emrah Serbes'in kitapları;

Metaforla Saadet Olmaz (2006)
Her Temas İz Bırakır (2006)
Son Hafriyat (2008)
Erken Kaybedenler (2009)
Hikayem Paramparça (2012)
Deliduman (2014)
Müptezeller (2016)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.