18 Mayıs 2019 Cumartesi 00:37
Enes Batur Evleniyor'mu? Tulu Bacı Kimdir?

21 yaşındaki Youtuber, Enes Batur verdiği haberle takipçilerini şaşırttı. Evleneceğini duyuran Batur, nikah davetiyesini paylaştı.

Batur'un yeni filminin çekimlerinden bir sahne olduğunu iddia eden takipçileri de oldu. Batur, smokinli fotoğraflarını da paylaştı.

TULU BACİ KİMDİR?

Tulu Baci, Enes Batur ile bir süredir birlikte olduğu bilinen isim. Ancak Enes Batur, Tulu Baci hakkında hiçbir detay paylaşmıyor.

Tulu Baci hakkında henüz herhangi bir bilgi sahibi olmamakla birlikte, Tulu Baci'nin kim olduğu hakkında gelişmeler yaşandıkça detaylar haberimizde yer alacaktır.

"BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÖZELDEN YOLLADIM"

Sevgilisi Tulu Baci ile 22 Mayıs Çarşamba günü evleneceğini duyuran 21 yaşındaki genç YouTuber, davetiyesini sosyal medya hesabından paylaşarak fotoğrafa "Hadi bakalım bütün arkadaşlarıma özelden yolladım" notunu düştü.

REKLAM MI?

Enes Batur'un bu hareketi kimi takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, kimileri de bunun yeni filmi için bir reklam olduğunu iddia etti.

Son Güncelleme: 18.05.2019 01:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.