25 Mart 2016 Cuma 21:49
Esra Erol'un I.G hesabına bir şahıs adi kadın yorumundan bulununca Erol çileden çıktı! Kimdir?

Ünlü sucunu takipçilerine kendisi ve eşine kötü yorum yapanları, engellemelerini istedi. Sosyal medyadan böyle pislikler temizlensin diye isyan etti.

Ekranların sevilen isimlerinden Esra Erol sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı ortalık karıştı! Bir takipçisi Erol'un paylaşımının altına 'İnşallah sen de eşinden en kısa sürede ayrılırsın adi kadın' yazınca ünlü sunucu çıldırdı.Kendisine ve eşine yapılan kötü yoruma hemen tepki gösteren Erol, sevenlerinden yorum yapan kullanıcıyı engellemelerini istedi.
'Bakın böyle insanlar var! Hatta daha fazlası... Bunları teşhir edeceksin. Sosyal medya bu pisliklerden temizlensin! Lütfen şikayet edin! Bu ve bunun gibi zavallılar gelir bir de bilmiş bilmiş yorum yapar, ahkam keser! Nefrer eder ama takip eder!

Bir pislik daha temizlendi! Bundan sonra böyle! Bakalım herkes aklına geleni yazacak mı? Yumurta ve ya sahte hesaplar umurumda değil ama gerçek hesaplarla uğraşacağım. Teşekkürler engelleyenlere

Son Güncelleme: 25.03.2016 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.