21 Eylül 2018 Cuma 10:27
Falling Stars (Kayan Yıldızlar) Akımı Nedir? Danla Bilic Falling Stars

FALLİNG STARS (KAYAN YILDIZLAR) NEDİR?

Sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri de Falling Stars 2018 akımı oldu. Rus DJ Smash tarafından başlatılan Falling Stars akımının Türkiye’deki öncülüğünü ise Seda Sayan yaptı ve Danla Bilic'in katılımıyla ünlenmeye başladı. Peki, Falling Stars (Kayan Yıldızlar) akımı nedir?

Her geçen gün yeni bir akımın ortaya çıktığı sosyal medyanın yeni trendi Falling Stars (Kayan Yıldızlar) akımı oldu. Hollywood yıldızları başta olmak üzere milyonlarca Instagram kullanıcısı düşme konseptli farklı fotoğraflarını fallingstars etiketiyle paylaşıyor. Akımı ilk başlatan isim DJ Smash, özel jetten inerken kendini yere attı ve yakın arkadaşlarını etiketleyerek meydan okudu. Lena Perminova ve Natasha Poly gibi ünlü isimlerinde katıldığı akımda bir çok insanı kıskandıran hayatlarını sosyal medyada paylaşarak ilginç ve eğlenceli akıma öncülük ettiler.

DANLA BİLİC'TE AKIMA UYDU

Türkiye'de şarkıcı Seda Sayan'ın başlattığı 'Falling Stars' akımına sosyal medya fenomeni Danla Bilic de dahil oldu.

"GERÇEK BİR STAR VARSA O BENİM"

Makyaj videolarıyla çok konuşulan Danla Bilic, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma, "Gerçek bi star varsa o benim #fallingstars2018" yorumunu yaptı. Danla Bilic'in paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

SEDA SAYAN GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Şarkıcı Seda Sayan, Moda Haftası için gittiği İngiltere'de girdiği kafenin dışında 'Falling Stars' (Kayan Yıldızlar) pozu vermişti. Seda Sayan'ın pozu uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

SEFA DOĞANAY'DAN SEDA SAYAN GÖNDERMESİ

Komedyen Sefa Doğanay, Seda Sayan'ın başlattığı akıma tenis kortundan paylaştığı fotoğrafla katıldı. Sefa Doğanay, Falling Stars pozunu Instagram hesabından 'Seda yapar Sefa durur mu?' notuyla paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.