27 Şubat 2020 Perşembe 20:25
Gözünü Siyaha Boyamak İstedi! Görme Yetisini Kaybetti!

Sadowska dövmecideki göz boyama işleminden kısa bi süre sonra gözlerinde acı hissetmeye başladı ve bunu dövme yapan sanatçıya bildirdi.

Dövme sanatçısı ise bunun gayet normal olduğunu ve ağrı kesici almasını söyledi. Ancak acemice yapılan belirtilen işlemden sonra bir görüşünü tamamen kaybeden genç kadına doktorları, gözündeki hasarın düzeltilemez olduğunu ve diğer gözünde de hızlı bir şekilde görüş kaybı yaşandığını belirtti.

Görüşünü düzeltmek için 3 operasyon geçirdi

Olaya dair yapılan araştırmalarda ise dövme yapan kişinin ciddi hatalar yaptığı, vücuda yapılan dövmelerde kullanılan ve gözle asla temas etmemesi gereken mürekkep kullandığı ortaya çıktı.

Öte yandan kadının avukatları da yerel medyaya yaptığı açıklamada, dövme sanatçısının böyle hassas bir prosedürün nasıl yapılacağını bilmediğine dair açık kanıtlar olduğunu ve buna rağmen dövme sanatçısının işlemini yaptığını bildirdi.

Sadowska ise olaya yönelik yaptığı açıklamada “Kendimi eve kapatıp, depresif olmayacağım. Üzgünüm ancak yaşamaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Yerel medya, Sadowska’nın görüşünü düzeltmek için 3 operasyon geçirdiğini ve dövme sanatçısının, yaptığı işlem nedeniyle 3 yıl hapis cezası istemiyle yargılanacağını yazdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.