15 Aralık 2018 Cumartesi 12:25
Hakan: Muhafız (The Protector) 9.5 IMDb Puanı İle Başladı

Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı, Hakan: Muhafız (The Protector) izleyiciyle buluştu.

Netflix'in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız (The Protector) yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi veri tabanı IMDb'ye 9.5 gibi yüksek bir puanla giriş yaptı.

Ancak dizi henüz en popülerle kategorisinde kendine yer bulamadı. The Protector'ın bu puanı sürdürüp sürderemeyeceği ise merak konusu oldu.

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Cankat Aydos gibi sevilen isimlerin yer aldığı fantastik türdeki The Protector bugün saat 11.00'de ilk sezon tüm bölümleri ile Netflix'te izleyicilerin erişimine açıldı!

Netflix'teki ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız, erişime açıldığı andan birkaç saat sonrasında, twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Hakan: Muhafız dizisinin, yayınlandığı ilk günden IMDb puanı 9.5 olarak belirlenirken, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına da girmeyi başardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.